X
Angående oppdateringer på thanke.no
Vi har oppdatert thanke.no med en rekke forbedringer. Det er mulig at din nettleser ikke laster inn alle endringene med en gang, noe som kan føre til at nettsiden ikke ser riktig ut. Hvis så er tilfelle må du sannsynligvis tømme mellomlageret (cachen) for å se de nye endringene.
Internet Explorer, Firefox, Google Chrome og Opera på Windows eller Linux
Hold nede Ctrl og trykk F5.
Safari, Firefox og Google Chrome på Mac OS
Hold nede Cmd og Shift og trykk R (Firefox og Chrome) eller hold nede Shift og klikk på Reload på verktøylinjen (Firefox og Safari).
Søk:
as
 • Logg inn
 • Close
  Loading
  Top Image

  Nyttig å vite

  Om Thanke AS

  Logistikkselskapet Thanke AS er et firma i Norli Libris konsernet. Vi selger våre produkter til bokhandlerkjedene Norli og Libris, totalt ca 150 butikker. Videre er vi leverandør til den landsdekkende Kontorspar kjeden med sine nær 30 forhandlere. Kontorspar leverer kontor og dataprodukter til industri og næringsvirksomhet i sine respektive distrikter. Vi leverer også en del varer til Akademika kjeden som er Norges største akademiske bokhandelkjede med over 50 bokhandlere på campuser rundt i hele landet.

   

  Våre produkter er i korthet alt du får kjøpt i en bokhandel – unntatt bøker. I tillegg alt fra kopipapir, penner, hygiene, rengjøring og kaffe til ergonomiske produkter og datautstyr til arbeidsplassen din.

  Vi er medlem av Grøntpunkt-ordningen for resirkulering av emballasje

   

  Vi holder til ved Lier i Drammen, er rundt 20 ansatte og omsetter for rundt 180 millioner.