X
Angående oppdateringer på thanke.no
Vi har oppdatert thanke.no med en rekke forbedringer. Det er mulig at din nettleser ikke laster inn alle endringene med en gang, noe som kan føre til at nettsiden ikke ser riktig ut. Hvis så er tilfelle må du sannsynligvis tømme mellomlageret (cachen) for å se de nye endringene.
Internet Explorer, Firefox, Google Chrome og Opera på Windows eller Linux
Hold nede Ctrl og trykk F5.
Safari, Firefox og Google Chrome på Mac OS
Hold nede Cmd og Shift og trykk R (Firefox og Chrome) eller hold nede Shift og klikk på Reload på verktøylinjen (Firefox og Safari).
Søk:
as
 • Logg inn
 • Close
  Loading

  DATA/ELEKTRONIKK

  tonere, blekkpatroner, lagring, ergonomi, renseprodukter, printere, PC, etc. 


  MULTIFUNKSJON BROTHER DCPJ1100DW AIO

  MULTIFUNKSJON BROTHER DCPJ1100DW AIO

  Stiling a4 multifunksjon farge blekkskriver med trådløst nettverk og automatisk dokumentmater. Alt du trenger for 3 års utskrifter i en eske. Som en del av all in box konseptet, leveres brother dcpj1100dw med alt du trenger for utskrift over 3 år i en eske. En høy kvalitets multifunksjon farge blekkskriver, xl- høykapasitet blekkpatroner tilsvarende 3 års forbruk og 3 års garanti. Basert på utskrift av ca. 200 sider per måned hvorav 60 % i sort og 40 % i farger i henhold til iso/iec 24711, papir inngår ikke. Nøkkelfunksjoner print, kopi, skann. Xl-høykapasitet blekkpatroner for 3 års utskrifter medfølger. Utskriftshastighet i opptil 12 ipm i sort-hvitt / 10 ipm i farger. Trådløs og mobil tilkobling. 150 arks papirmagasin og 20 arks automatisk dokumentmater (adf). 6,8 cm farge lcd berøringsskjerm.
  Varenummer: 9735041
  EAN: 4977766791977

  Lev. vnr.:
  3126156
  Forpakning: Selges i enheter a 1
  Relaterte produkter