X
Angående oppdateringer på thanke.no
Vi har oppdatert thanke.no med en rekke forbedringer. Det er mulig at din nettleser ikke laster inn alle endringene med en gang, noe som kan føre til at nettsiden ikke ser riktig ut. Hvis så er tilfelle må du sannsynligvis tømme mellomlageret (cachen) for å se de nye endringene.
Internet Explorer, Firefox, Google Chrome og Opera på Windows eller Linux
Hold nede Ctrl og trykk F5.
Safari, Firefox og Google Chrome på Mac OS
Hold nede Cmd og Shift og trykk R (Firefox og Chrome) eller hold nede Shift og klikk på Reload på verktøylinjen (Firefox og Safari).
Søk:
as
 • Logg inn
 • Close
  Loading

  DATA/ELEKTRONIKK

  tonere, blekkpatroner, lagring, ergonomi, renseprodukter, printere, PC, etc. 


  MULTIFUNKSJONSPRINTER BROTHER DCP1610WVB
  MULTIFUNKSJONSPRINTER BROTHER DCP1610WVB
  MULTIFUNKSJONSPRINTER BROTHER DCP1610WVB
  MULTIFUNKSJONSPRINTER BROTHER DCP1610WVB

  MULTIFUNKSJONSPRINTER BROTHER DCP1610WVB

  Robust trådløs multifunksjon sort-hvitt laserskriver. Alt du trenger for 3 års utskrifter i en eske. Som en del av all in box konseptet, leveres dcp1610wvb multifunksjon sort-hvitt laserskriver med alt du trenger for utskrift over 3 år i en eske. En multifunksjon laserskriver, tonere tilsvarende 3 års forbruk og 3 års garanti med 1 år bytte på stedet service ved registrering. Bundle inkluderer ikke papir. Ytelse er basert på 138 s/måned. Ytelse er i samsvar med iso/iec 19752. Nøkkelfunksjoner. Bundle med høy verdi for brukere som trenger ekstra funksjonalitet. Fem tonere er inkludert. 3 års garanti med 1 år bytte på stedet service ved registrering. Med innebygget skanner- og kopifunksjon. Rask, opptil 20 spm utskriftshastighet. Enkel tilkobling via wi-fi og usb 2.0.
  Varenummer: 9735039
  EAN: 4977766793049

  Lev. vnr.:
  3140234
  Forpakning: Selges i enheter a 1
  Relaterte produkter