X
Angående oppdateringer på thanke.no
Vi har oppdatert thanke.no med en rekke forbedringer. Det er mulig at din nettleser ikke laster inn alle endringene med en gang, noe som kan føre til at nettsiden ikke ser riktig ut. Hvis så er tilfelle må du sannsynligvis tømme mellomlageret (cachen) for å se de nye endringene.
Internet Explorer, Firefox, Google Chrome og Opera på Windows eller Linux
Hold nede Ctrl og trykk F5.
Safari, Firefox og Google Chrome på Mac OS
Hold nede Cmd og Shift og trykk R (Firefox og Chrome) eller hold nede Shift og klikk på Reload på verktøylinjen (Firefox og Safari).
Søk:
as
 • Logg inn
 • Close
  Loading

  RENHOLD/HYGIENE

  tørk- og toalettpapir, tørk for verksted/industri, såpe, desinfeksjon, rengjøringsmidler, avfallssekker, hansker etc.


  SANITETSBIND HOLDER HVIT

  SANITETSBIND HOLDER HVIT

  Tork elevation serien kombinerer funksjonalitet med utmerket design og gir toalettrommet et moderne preg. 5 liters sanitetsbindbeholder b3 fra tork er en velkommen service til kvinnelige brukere av toalettrommet. Den fungerer utmerket til hygienisk avfallshåndtering av bind og tamponger. Den er del av den den prisbelønnede dispenserserien tork elevation og passer derfor perfekt inn i resten av toalettrommet. Toveis lokk gjør avfallshåndteringen diskret fjern toveis lokket og du har en hendig mini avfallsbøtte perfekt for steder med liten plass glanset overflate og runde former forenkler renhold
  Varenummer: 9733879
  EAN: 7322540492842

  Lev. vnr.:
  EPD 2308005/564000
  Forpakning: Selges i enheter a 1
  Relaterte produkter